:: CNY Activities & Plan ::

Assalammualaikum

Ape kabor semua remaja2 di fasa 1d?? lame tak dengar khabar dr korng smua... macam mane dengan sekolah so far?? hope semua nye elok2 and rajin2 laa belajar, hehe... rindu kat korng semua... dengar cite korng bosan gile kt manjung, tak ade aktiviti2 yg menyeronokkan... kt stadium fasa 1d kite pn dh tak ramai yg main bola... betol ke?? huhu... ape laa korng nie, time abg tak ade, semuanya tak ade... bila abg ade, baru la meriah 1dboyz nie... time tu jgk baru laa stadium fasa 1d dipenuhi dengan orang bermain bola... herm, tak ape2... semua nie akan kembali semula... kite akan gegarkan fasa 1d and aktifkan balik 1dboyz, hehe... insyaAllah abg akan blk khamis nie (11.02.2010)... bukan tu saje, otai2 1dboyz lain jgk akan blk iaitu abg.fadil & abg.topek... jadi, bila otai2 nie balik, maka pelbagai idea dh pun kami rancang, hehe... kami akan buat korng semua enjoy time cuti raye cina nie... so, nie nak bg tau beberapa perancangan or announcement mengenai program time raye cina nie dan juga upcoming camping kite...:

T-Shirt
untuk maklumat korng semua, t-shirt 1dboyz telah pun siap... 
insyaAllah korng akan dapat t-shirt tersebut pd hari jumaat...
p/s: kpd yg belum bayar duit baju, silalah bayar kt bob

Jamuan 1st Anniversary Fc 1D Boyz
nie khas utk player2 fc 1d boyz... bulan Jan lepas, genap team kite satu tahun... pelbagai pencapaian telah kite peroleh pd tahun 2009...
so, sempena ulang tahun yg pertama nie, 
kite akan adakan satu jamuan di restoran steamboat, seri manjung...
p/s: confirm kn dgn abg sape yg tidak dpt hadir utk majlis ini

Futsal Friendly Series Game
setelah lame berehat, fc 1d boyz akan kembali beraksi dalam series friendly futsal... insyaAllah kite akan menentang pasukan jiran kite aka our main rival, hehe... hopefully, korng smua cerdas and ready utk game nie... kite akan tebus kekalahan kite pd perlawanan sebelum nie...
p/s: hope semua player2 utama fc 1d boyz dpt beraksi utk friendly nie

Waterfall Adventure
yeah!!! nie sudah pasti yg ditunggu oleh korng smua... tahun lepas kite dh puas enjoy kat terong waterfall... so, insyaAllah cuti raye cina nie kite akan explore waterfall yg lain plk sekitar perak, hehe... plan2!!
p/s: waterfall adventure nie just utk top2 members je..

Mega Camping
(klik pd gambar utk size yg lebih besar)

akhirnya, planning utk mega camping 1dboyz nie berjaya jgk... plan asal nak buat time cuti sekolah lepas tp tidak dpt dijalankan atas masalah2 teknikal... walaubagaimanapun, ianya akan dijalankan pd hujung bulan february nie... hopefully kami dr pihak penganjur mengharapkan SEMUA remaja2 fasa 1d dapat serta dalam camping ini... memang kami rancang yg kami ingin buat satu aktiviti yg boleh kite berkumpul semua... selain itu, aktiviti yg dirancang jg adalah khas utk keseronakkan korng smua... kpd remaja2 lain yg berumur 12 hingga 20 tahun turut dijemput utk serta dlm perkhemahan ini... tempat adalah terhad... lain2 info akan diupdate dari masa ke semasa...

note:
kpd semua fasilitator, meeting akan diadakan pd cuti raye cina nie...
meeting tentatif program akan dibincang pada cuti raye cina nie jgk...
pendaftaran telah pn dibuka dan akan ditutup pd hr selasa (16.2.2010)...
sebarang pertanyaan, boleh diajuakan kpd pihak penganjur...

itu lah beberapa perancangan and annoucement utk program cuti raye cina dan jgk camping kite yg tidak lame lagi... actually yg tulis kat sini hanyalah program besar 1dboyz... selain tu, kite boleh je buat aktiviti lain seperti tengok wayang, ronda2 lumut, makan abc n lain2 lagi... so, korng plan laa ape nk buat time cuti raye cina nie... insyaAllah kami akan jalankan ape yg korng plan... akhir kate, kite jumpa tidak lame lagi and enjoy puas2 during cuti raye cina nie, hehe.... wassalam


5 Ulasan & Pandangan:

ahmad fadzil said...

perghh..hebat2..sokong!

Faris said...

hahaha... tu dia, salah sorng 'otai' 1dboyz dh comments... x sabar nk blk nie, kumpul ramai2... hehe

L@n@ said...

wah.. tentu seronot!!

amirul mustaqim said...

x dpt den nk ikot..
waaa..abg fadil..cam ner nieh.??haha

Faris said...

haha, mmng seronok!!...

rugi la ko mirol, tak dpt join... rugi2 sgt... hahaha!!

Powered by Blogger.