:: Perbezaan ::

Assalammualaikum

Mari kita lihat dua gambar dibawah dan cari perbezaan antara dua gambar ini :


Gambar 1


Gambar 2

Gambar 1 diambil pada tahun 2005 iaitu tahun pertama kita menjalinkan ukhwah persahabatan manakala gambar 2 pula diambil pada tahun 2009 dimana sudah 5 tahun kita berkenalan, menempuh onak & duri bersama. Kedua-dua gambar ini diambil di tempat yang sama iaitu rumah abg.faris. Antara perbezaan yang terdapat pada dua gambar ini adalah :

1) Ada beberapa kawan kita di gambar 1 membawa haluan sendiri seperti heli, lauk & wan. Tapi kita digantikan dengan kawan yang baru di gambar 2 iaitu abby, kuning, bob, c'kodok.
2) Cuba perhatikan muka dinand, nuar (termasuk bulat & cipp, walaupun gambar dorng takde kat gambar2), banyak perbezaan kan??
3) Perhatikan di sebelah kiri gambar 1 ada sebuah sangkar kayu, itu adalah rumah simba pada tahun 2005. Rumah simba sekarang besar mana?? hahaha... (simba adalah maskot 1D Boyz @ kucing favorite cobie)
4) Muka yang tidak banyak berubah adalah am (makin tinggi), mirul (same je, mcm x matang pn ada), cobie (memang tak pernah berubah), jeli di gambar 2(ini pn same je dr segi muka / perangai), dll...
5) Kat gambar 2 ada beberapa 1D Boyz senior members seperti abg.fadil, abg.topek, khairi, abg.faris, manakala murshid & din di gambar 1.

Ini adalah beberapa perbezaan yang abg dapat cari. Yang lain korang cari la sendiri, haha...

Wassalam

0 Ulasan & Pandangan:

Powered by Blogger.